2016

BUREN-BABY 2

Het verhaal speelt zich af bij Pierre en Claire. Zij wonen in een rustige buurt, tot hun goede buren naar de Provence verhuizen en Hilda en Cois naast hen komen wonen. Zij vallen graag onaangekondigd binnen, hebben een lawaaierige hond en verwachten hun eerste kindje. Wanneer het nichtje van Pierre komt logeren en de vorige buren Marcel en Jeanne terugkeren uit de Provence, stelt zich een probleem met de huistvesting van alle gasten. Maar voor alles is een oplossing.EEN KERSTBOOM MEVROUW, EEN KERSTSTAL MIJNHEER?

Het is kerstavond. Op het dorpsplein tracht een kerstman kerstbomen en kerststalletjes te verkopen aan voorbijgangers.
Een jong echtpaar, waarvan de man werkloos is; een jong meisje dat van huis is weggelopen en een jonge drugsverslaafde komen met hun problemen bij hem terecht. Met een woordje van troost, een aanmoediging en wat wijze raad stuurt hij hen de kerstnacht in. In de kerstnacht gebeuren immers wonderen en wordt het onmogelijke mogelijk.
Wanneer de jongeren na middernacht de kerstman komen bedanken verdwijnt hij plotseling. Was alles maar een droom?Dan weerklinkt in de verte de roep van de kerstman.


Geen foto's beschikbaar

gallery/buren-baby 2016

HET VRIJ OURODENBERGS TONEELĀ  vzw